Sobotnie poranki bywają leniwe, nawet jeśli takie nie są miło czasem
znaleźć chwilę oddechu od wszystkich obowiązków i codziennego pośpiechu.
Pomysł na te razowe placuszki podsunęła mi Agnieszka, dla której zwykła
przygotowywać je babcia. Są niezwykle sycące i pełne smaku. Sami możecie
skomponować idealne połączenie składników:cynamon, wanilia, jabłka,
banan, pomarańcza? Wszystko się sprawdzi.
Zmodyfikowałam nieco składniki i proporcje mąki. Zamiast białej możecie
użyć pełnoziarnistej - ja zwyczajnie jej dziś nie miałam.
Jajko z powodzeniem zastąpi napar z siemienia lnianego lub mus jabłkowy.
**************************************************************************
Wholemeal pancakes
Saturday mornings tend to be lazy, even if they are not, it's nice sometimes to find a moment to breathe from all duties and daily rush.
The idea of the whole wheat pancakes was given to me by Agnieszka, for whom grandmother used to prepare them. They are very filling and full of flavor.You can compose the perfect combination of ingredients: cinnamon, vanilla, apple, banana, orange? All goes well.
I've slightly modified the ingredients and proportions of flour. Instead of all-purpise one, you can use whole wheat - I just did not have it today.
Egg can be successfully replaced with the infusion of linseed or apple sauce.
The idea of the whole wheat pancakes was given to me by Agnieszka, for whom grandmother used to prepare them. They are very filling and full of flavor.You can compose the perfect combination of ingredients: cinnamon, vanilla, apple, banana, orange? All goes well.
I've slightly modified the ingredients and proportions of flour. Instead of all-purpise one, you can use whole wheat - I just did not have it today.
Egg can be successfully replaced with the infusion of linseed or apple sauce.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz